ABOUT THE PROJECT

The residential plat of 20ft by 90 ft is utilized with longer facade facing the road. Considering the use of north light and providing the usable spaces facing north creates major activities in the front while blockage of the south parade is made by services and spare areas. The play in the use of materials can be seen at every level of built form. The use of jali opening provides a soothing environment with fresh air in the open space covering it. Garden entry is made from the major living space providing a vast open entrance to private greenery.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google