ABOUT THE PROJECT

The project is a residential built form designed to act as one from outside while works as two different residences from inside. The site covers an area of approximately 10000 sq ft with the entrance facing north. The maximum light is provided to the spaces facing north due to large volumetric openings while the services are shifted towards southern facade to block the heat gain. The massing of the residences is made proportionate considering the length and width of the plot providing ample space around the built mass with open green space. The play of the materials can be seen in the masses of the residence creating a simplified residential mass.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google