ABOUT THE PROJECT

Built on an existing floor layout at ground level, there was a challenging task to make use of the retained structure and create the best. The space on the north has been converted into an open garden space with a gazebo and a parking lot for the residence. However, the empty site with retained wall s have been designed according to Vastu and worked out properly with the planning. Maximum utilization of simple and yet workable approach has been carried out in this project.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google