ABOUT THE PROJECT

The basic idea for the hospital was to not look like a hospital and a mass with full of shades, colors and projections. A neat outline projections out of simple mass creating a strong presence of welcoming nature can be seen in the built form. The use of different materials and their use according to their specific function in terms of climatic concern provides a soothing and peaceful environment inside the building. The site entrance is towards the south and considering the climate it has to be well protected, so use of movable louvers have been made which function according to the sun path movement and work differently during summer and winter period. The green foliage in the front provides a buffer space between the built mass and the road activities.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google